SHA Championship 2024

Med lättnadens suck, glädje och tacksamhet vill vi tacka er alla för ert deltagande och engagemang i era barns idrott.

Ni har alla bidragit med en fantastisk atmosfär av entusiasm och sportsanda som är en förebild för föreningslivet att ta efter.

Att arrangera en sån här cup är en enorm uppgift och det hade inte varit möjligt utan all hjälp vi har fått från många av er med att coacha, rådda, döma, bära, städa och allt annat stort som litet. Det är alltid någon som kommer fram och frågar om de kan hjälpa till med något och det är extremt uppskattat. Vi är oändligt tacksamma för ert stöd. Ni har alla spelat en avgörande roll i att göra denna cup minnesvärd för våra barn.

Slutligen vill jag ta tillfället i akt att hylla den anda av fair play och kamratskap som har präglat denna cup. Det är den typen av värdering som verkligen gör denna sport så speciell och meningsfull.

Så än en gång, tack för ert förtroende, för ert stöd och vi ser fram emot att se er alla igen i framtiden. Vissa redan imorgon!

En eloge till Emil också som ännu en gång har lyckats med konststycket att ta ut hela 12 riktigt jämna lag bestående av närmare 150 spelare. Det är ingenting man höftar sig fram till men har byggts upp genom  personlig kännedom, tillräckligt med kunskap om varje individ samt ett enormt intresse för det han gör.

Nedan kommer ett random urval av bilder från dagen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *