Södra Hockey Akademin:

I en spännande utveckling kan vi nu äntligen gå ut med att Södra Hockey Akademin byter namn och kommer att verka under det nya namnet ”Stockholm Hockey Academy”.

Beslutet markerar en viktig milstolpe för akademin och reflekterar vår strävan efter att utveckla hockeytalanger i hockeystaden Stockholm.

Inkludering

Bytet till namnet ”Stockholm Hockey Academy” signalerar en starkare koppling till hela Stockholmslänet och för att mer rättvist representera samtliga våra spelare.

Från början var vi 10 spelare från södra Stockholm som utgjorde ett lag, det dröjde inte mer än några veckor innan vi blev 50 st från hela storstockholm. Nu när vi är närmare 300 spelare är det hög tid att byta till ett mer inkluderande namn som alla kan känna tillhörighet med.

Omstrukturering

Detta innebär inte bara en förändring av namnet, bytet representerar även en förnyelse och en förstärkning av vårt engagemang för att ytterligare höja nivån och kvalitén på vår verksamhet.

Efter analys av tidigare års verksamhet har vi dragit lärdomar och tagit därefter ett omtag och strukturerat upp verksamheten för att bättre möta behovet av det som efterfrågas av föräldrarna men framförallt för att möta spelarnas behov för optimal utveckling.

Några grundpelare som vi bygger den nya strukturen på:

  • Breddat utbud av tjänster för att kunna erbjuda allt det som behövs för en stabil utveckling med ett långsiktigt slutmål.
  • Dra fördel av våra kontinuerliga möten med spelarna som skapar personkännedom för att kunna skräddarsy träningsuppläggen utifrån närvarande spelare.
  • Framförhållning för våra aktiviteter för att bättre kunna planera familjelivet runt hockeylivet. 
  • Bättre information som är lättillgänglig för att lättare kunna hålla sig uppdaterad om alla detaljer för olika aktiviteter.

Stolthet

Detta reflekterar inte bara vår stolthet över att vara en del av Stockholms hockeysamhälle utan signalerar också vårt åtagande att erbjuda högkvalitativ träning och utbildning för unga hockeyspelare som ett komplement till föreningsverksamheten.

Stockholm Hockey Academy kommer att fortsätta erbjuda en omfattande utbildning för våra spelare, med fokus på både utveckling av hockeyspecifika färdigheter och personlig tillväxt.

Akademin har etablerat sig som en ledande aktör för talangutveckling och har framgångsrikt påvisat resultat och utveckling hos spelare som tränar med oss. 

Inflytande

Namnbytet är också en del av akademins strategi att stärka sitt varumärke och utöka sitt inflytande inom hockeysamhället. Det nya namnet förväntas inte bara skapa en starkare anknytning till Stockholmsområdet utan också öppna dörrar för nya samarbeten och möjligheter.

Detta inkluderar samarbeten med föreningslivet och andra initiativ för att engagera hockeysamhället.

Det återstår att se hur namnbytet kommer att påverka akademins framtid och dess förmåga att fortsätta forma nästa generation av hockeystjärnor. En sak är säker: Vi kommer ge 100%.

Share :

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *