För dig som siktar högt

För drivna och ambitiösa spelare som söker en utmanande träning utöver det som hemmaföreningen kan erbjuda. Vår typiska spelare är en som tränar för att utvecklas, är tävlingsinriktad och som alltid ger järnet.

Stockholm Hockey academy

En seriös ishockeyutbildning för spelare med elitambitioner, där fokus ligger lika mycket på att utveckla färdigheterna på isen som de mentala.

Vår övertygelse är att rätt mindset och attityd är grundläggande för att skapa de nödvändiga förutsättningarna för en god prestation på isen. Genom att lägga mycket vikt vid spelarens mentala utveckling formar vi kompletta spelare som är redo för kommande utmaningar inom hockeyvärlden  såsom i privatlivet.

Vår filosofi är att alltid ge 100% i varje given situation och att varje moment ska utövas som om det vore matchavgörande.

Vi kör hårt, beslutsamt och intensivt!

Genom att lära känna varje spelare på en personlig nivå, säkerställer vi träningsupplägg som är skräddarsydda för sammansättningen av respektive grupp där varje grupp i sin tur är nivåindelad.

Detta gör det möjligt för varje spelare att, utmanas och utvecklas optimalt.

Vi är fast beslutna att driva denna plattform där unga och ambitiösa hockeyspelare som inte får nog med stimulans i sin egen förening, kan blomstra och uppnå sin fulla potential.

Oavsett om din dröm är att nå den högsta nivån inom ishockey eller om du helt enkelt älskar att spela, hälsar vi dig välkommen att bli en del av vår passionerade och ambitiösa gemenskap.

Vi vill bli det bästa och enda komplementet till föreningsverksamheten som en spelare behöver i sin hockeyresa. Både vad gäller kvalitet, pris och utbud.

Vi erbjuder kvalitativ och utmanande mängdträning med fokus på helplanspel, skills, camper under loven och minst en utlandscup om året.

0%

Tävla!

Ge alltid 100% i varje given situation

0%

Engagerade och pedagogiska tränare

Vi lämnar inget åt slumpen. Alla aktiviteter är noga planerade och skräddarsydda efter respektive grupps nivå och behov.

0%

Optimerad mängdträning

Vi känner våra spelare väl och anpassar vår verksamhet efter deltagarna vid varje givet tillfälle.

0%

Match på helplan

Vi balanserar våra aktiviteter där vi spelar match lika ofta som vi tränar, för optimal och mångsidig utveckling

Vill du bli en del av oss?

Känner du att detta är något för ditt barn? Fyll då i intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Vi ser fram emot din kontakt!

  Förälder

  Ni är bäst! Min son har växt en meter med er. Han spelar på en ny nivå hemma i Almtuna nu.

   Förälder

   Bästa tränarna och grymt bra träningar. Vår son tycker att träningarna är mycket bättre och lärorikare än i hemmaföreningen. Stort tack att ni finns.

    Förälder

    Ni gör ett fantastiskt jobb! Träningarna är bra, målsättningen är bra. Det är bra att alla spelare får vara lika delaktiga. Tydligt med laguppställning innan match.

     Förälder

     Vad ni gör och hur ni gör, det finns inget alternativ i Stockholm just nu. Tack.

     Förälder
      Förälder

      Jag vill, som mamma, att ni ska veta att era camps är fantastiska. Ni har ordning och reda, struktur, rent och snyggt omkring killarna, aldrig tjafs eller konflikter. Alltid glädje och utveckling. Jag är fullständigt trygg i att lämna min son i era händer. Ni gör samtliga killar bättre, både på is som bredvid. Tror även ni gör samtliga hockeyföräldrar bättre! Ni är bara bäst! Tack för allt ni gör, smått som stort

      Förälder
       Förälder

       Fantastiskt fint anordnat och riktigt roligt för grabbarna att få tävla. Tacksam för dessa dagar och för den spelarutvecklingen ni driver! Så roligt att alla blir kompisar över laggränserna också!

       Förälder
        Förälder

        TACK från oss för allt ert engagemang som alltid är lika imponerande. Minnen skapas verkligen för barnen och massa utveckling med glädje inom hockeyn. Vilka kämpar allesammans. Tack för att ni tar hand om våra barn.

        Förälder
         Förälder

         Många har antagligen i någon omfattning en känsla för hur mycket energi det krävs av en individ för att engagera sig i tex ett klubblag. Det ni gör, det går långt bortom detta. Som en följd av att offra vad jag vet är en betydande mängd av er egen energi, som andra lägger på golf, padel, kortspel eller andra relativt intetsägande vuxenaktiviteter, på att utveckla, se, och erkänna denna hockeytörstande skara barn på individnivå, så flyttar ni gränser! Inget mindre. Ni flyttar gränser. Tack.

         Feedback från föräldrarna

         Våra sponsorer